Najnovije

Grad Sombor: Raspisan 2. krug prikupljanja ponuda u oblasti poljoprivrede

Foto: Arhiva Novog Radio Sombora

  • Odeljenje za poljoprivredu i zaštitu životne sredine raspisalo je Oglas za prikupljanje pisanih ponuda za davanje u zakup gradskog građevinskog zemljišta koje je u javnoj svojini Grada Sombora a koje se koristi kao poljoprivredno zemljište do privođenja planiranoj nameni u proizvodnoj 2022/2023. godini – drugi krug

Za uzimanje u zakup gradskog građevinskog zemljišta, koje se koristi kao poljoprivredno zemljište, zainteresovana lica mogu da podnesu zatvorene pisane ponude, a javno nadmetanje sprovešće imenovana komisija. Pravo na učešće u javnom nadmetanju ima fizičko lice sa prebivalištem u katastarskoj opštini na kojoj se nalazi zemljište koje je predmet zakupa, kao i pravno lice koje je vlasnik poljoprivrednog zemljišta u katastarskoj opštini u kojoj se nalazi zemljište koje je predmet zakupa i ima sedište na teritoriji Grada Sombora.

Grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama koje su predmet izdavanja u zakup, dat je na zvaničnom sajtu Geo Srbija: www.geosrbija.rs.

Sve o načinu prijave i potrebnoj dokumentaciji možete da pogledate na sledećem linku:

Јавни оглас за давање у закуп градског грађевинског земљишта које је у јавној својини Града Сомбора а које се користи као пољопривредно земљиште до привођења планираној намени у производној 2022/2023. години

Sve dodatne informacije možete da potražite u zgradi Gradske uprave grada Sombora (Županija), Odeljenje za poljoprivredu i zaštitu životne sredine, u kancelariji br. 55 – kontakt osoba Gordana Cvetićanin, svakog radnog dana od 8 do 14 časova.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Problem prilikom prijavljivanja dela korisnika na sistem
Sve brže – brzoj saobraćajnici Bački Breg – Nakovo

Kategorije

Izbornik