Višejezično

Fotoreportaža (2. deo): 6. Internacionalni turnir „Ivan Frgić – Žuti“ / Atmosfera, publika, borbe, sudije

 

  • Da jedna fotografija kaže sto reči, istina je. Zato samo nekoliko rečenica, u 2. nastavku izveštavanja sa 6. Internacionalnog turnira u rvanju grčko-rimskim stilom „Ivan Frgić-Žuti“, posvećenog najuspešnijem sportisti Sombora i šire

Okom kamere zabeležni su detalji atmosfere tog nedeljenog dana, 4. septembra 2022. koji će nadama u ovom trofejnom i izvornom olimpijskom sportu, iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Mađarske i svih srpskih klubova, ostati u trajnom sećanju. Momenti borbi, sudije i njihove odluke, funkcioneri, gosti i domaćini, posebno publika koja se u maloj sali Gradske hale „Mostonga“ odazvala u velikom broju… kažu sve.

U sledećem, 3. nastavku, donećemo i kompletne rezultate uz fotografije i sa proglašenja onih koji su zaslužili mesto na podijumu, iako je mišljenje svih, da su učesnici i koji su imali manje ovoga puta takmičarske sreće, kućama otišli kao pobednici.

Serija 80 fotografija u galeriji odmah ispod teksta: Srđan Ačanski 

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima)

Tagovi: , ,

Povezani članci

Fotoreportaža (1. deo): 6. Internacionalni turnir „Ivan Frgić – Žuti“ / Zagrevanje, priprema, ceremonija otvaranja, početak takmičenja
Bemutatás: Barátság és együttműködés Pap Éva magyar írónő

Kategorije

Izbornik