Turizam

Foto safari – “GORNJE PODUNAVLJE 2023” u organizaciji Foto kino kideo Kluba Rada Krstić iz Sombora

 

  • Poslednje majske nedelje u Bačkom Monostoru je održano jedno po mnogo čemu nesvakidašnje, zanimljivo desavanje, naime u pitanju je Prvi foto safari – “GORNJE PODUNAVLJE 2023” u organizaciji Foto kino video Kluba “Rada Krstić” iz Sombora

Monoštorci i njihovi gosti su se okupili u centru svog lepo uređenog mesta, na platou ispred Doma kulture, preko puta crkve. Prisutne je tom prilikom pozdravio predsednik kluba FKVK ”Rada Krstić” iz Sombora Dušan Kozoderović, posle čega je usledilo otvaranje godišnje izložbe članova u sali Doma kulture. Direktorka Turističke organizacije grada Sombora, Zdenka Mitić je održala kraće izlaganje, na kojem je upoznala goste sa istorijom sela i Gornjeg Podunavlja kao rezervata prirode, a nakon toga usledila je šetnja kroz selo i naravno, fotografisanje.

Oko podneva upriličen je odlazak u Etno kuću ”Mali Bodrog” domaćice Jelisavete Eržike Bešenji na ručak, u kojoj je organizovan pravi foto-sešn sa modelima u šokačkim narodnim nošnjama, kao i prezentacija proizvoda iz domaće radinosti.

Za ručak je spreman paprikaš od divljači, nakon čega je usledio odlazak na destinaciju rezervata Gornje Podunavlje u Eko-centar “Karapandža” kod Bezdana, gde je organizovan foto safari.

Image:©  AcanskiS

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Naturisti Srbije: Najave za početak nove letnje sezone – 2023.
Somborsko leto – Somborski kotlić, Ulica starih zanata

Kategorije

Izbornik