Sindikat

Formirana Sekcija žena GS JSKD NEZAVISNOST

 

  • Sekcija žena Granskog sindikata javnih saobraćajnih i komunalnih delatnosti „Nezavisnost“, u skladu sa preporukom UGS NEZAVISNOST i Odlukom Izvršnog odbora GS JSKD NEZAVISNOST formirana je 21. juna. Na sastanku su prisustvovale članice iz 14 povereništava iz svih regiona (Novi Sad, Kikinda, Beograd, Lazarevac, Kruševac, Negotin, Niš i Leskovac). Sastanku je prisustvovala predsednica Sekcije žena UGS NEZAVISNOST Gordana Marinković  i izvršna sekretarka GS JSKD NEZAVISNOST, Violeta Gojković

Na početku sastanka prisutne je pozdravio predsednik GS JSKD NEZAVISNOST Milan Simić, koji je izneo da će Sekcija žena ovog granskog sindikata imati punu podršku u svim aktivnostima koje budu osmišljene i realizaciju plana rada koji Sekcija žena usvoji, za naredni period.

Formiran je koordinacioni odbor Sekcije žena koji broji 14 članica, a za predsednicu Sekcije žena izabrana je Irena Stolić (povereništvo JP „Nišstan“- Niš“), za potpredsednice su imenovane Vesna Rajković (JKP „Badnjevo“- Negotin“) i Sandra Savić (JKP „Toplana“ – Kruševac), dok je za sekretarku izabrana Jelena Petronijević (JPKP „Lazarevac“ – Lazarevac).

Predsednica Sekcije žena UGS NEZAVISNOST je prezentovala rad Sekcije u prethodnom periodu, kao i planove za naredni period i naglasila da je neophodno povezivanje i osnaživanje žena, kao i jedinstvo u delovanju.

Na sastanku se nakon izbora nositeljki pojedinačnih funkcija, razmatralo koji su najveći problemi žena koje rade u komunalnom sektoru, na osnovu kojih će u narednom periodu biti izrađen precizan plana rada Sekcije žena.

Drage naše koleginice želimo vam uspešan rad Sekcije žena, jer žene ako žele one to i mogu.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Formirano povereništvo GS UPOIP NEZAVISNOST u niškoj opštini Medijana
Međunarodna konferencija rada usvojila novi standard pripravništva

Kategorije

Izbornik