Humanitarno

Fondacija „Cro-Fond“ nastavlja sa prikupljanjem donacija

 

  • Fondacija „Cro-Fond“ u suradnji sa Hrvatskim nacionalnim vijećem u Republici Srbiji želi organizirati novu akciju sa ciljem da naš najveći kršćanski blagdan Uskrs učinimo radosnijim obiteljima u potrebi. U planu je da dio prikupljenih sredstava bude namijenjen našoj sunarodnjiki Dragani Prosinger (1988.) iz Sombora, koja je rođena s cerebralnom paralizom, ali je unatoč tome završila u roku Pravni fakultet u Beogradu, pri kraju je studija psihologije, te pred izradom doktorske teze

Puna je planova i ideja, koji se prvenstveno tiču rada na europskim projektima, a potom i rada u velikim međunarodnim humanitarnim organizacijama čiji je cilj smanjenje gladi u svijetu, kao i da se obrazovanje učini dostupnim svakom djetetu. Dragana Prosinger do sada imala dvije operacije – 2018. i 2020. godine, koje su bile uspješne i zdravstveno stanje joj se popravilo. Međutim, još uvijek nije stigla do svog samostalnog koraka, za što se nada da će treća operacija, koja bi trebala uskoro slijedi, to i donijeti.

Osim pomoći Dragani, materijalno-financijska pomoć bit će dijeljenja i drugim pojedincima i obiteljima u potrebi. Sigurni smo da ćemo i ovog puta pokazati da imamo osjećaj solidarnosti kao što smo to pokazali i prethodna tri navrata.

Pozivamo sve pravne i fizičke osobe koji su u mogućnosti i koji to žele da svoju donaciju upute na račun broj: 325-9500700045918-84 kod OTP banke, uz naznaku “Donacija za socijalni program” do 15. travnja 2022.godine.

Ostali podatci za uplatu: Fondacija “Cro-Fond”, Preradovićeva 11, Subotica.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Borba za Marinino lečenje ujedinila đake, studente, penzionere i privrednike
Nova u nizu redovnih akcija davanja krvi u somborskom Crvenom krstu

Kategorije

Izbornik