Estrada

Fantastičan početak godine za Noelle!

 

Nominacija za nagradu MAC i objava novog singla „Bye Bye“ !

  • Mlada i sve popularnija pevačica Noelle nedavno je primila odličnu vest koja ju je jako obradovala i koja potvrđuje da je kao izvođač prepoznata i u regionu. Njena pesma „Mogu ja to” nominovana je za prestižnu regionalnu muzičku nagradu MAC (Music Awards Ceremony) koja će 25. januara biti održana u beogradskoj Štark areni gde će se okupiti sva poznata imena sa regionalne muzičke scene

Prijatno me iznenadila i obradovala vest da sam nominovana za regionalnu muzičku nagradu MAC (Music Awards Ceremony). To mi je bio najdraži novogodišnji poklon. Nije mala stvar biti u istom društvu sa toliko jakih imena iz celog regiona. To mi puno znači ali i potvrđuje da sam na pravom putu, što mi daje dodatni podsticaj da i dalje vredno radim na razvoju muzičke karijere. Nikada ne znamo šta nosi novi dan i gde nas iza ugla čeka sreća ili nešto što će nam promeniti život. Svako ko želi može me podržati i glasati za moju pesmu „Mogu ja to” koja je nominovana za muzičku nagradu MAC. Ko zna, možda i nastupim u beogradskoj Štark areni.“ – zaključila je vedra i uvek nasmejana Noelle.

Upravo ovih dana Noelle je objavila i svoj novi singl „Bye Bye” sa kojim je konkurisala za ovogodišnju „Doru“!
Bye Bye“ je vrlo radiofonična i energična pesma koja u kombinaciji sa plesnim pokretima najbolje ističe sav raskoš njenog talenta. Prema prvim reakcijama publike, muzčkih urednika na radio stanicama i njihovih slušalaca, pesmi se smeši ulazak u sam vrh službene top liste HR TOP 40 kao što je to bio slučaj i sa njenim prethodnim uspešnim singlovima.

Dok čekamo izlazak službenog video spota, pesmu „Bye Bye“ slušajte na streaming servisima:
https://bfan.link/noelle-bye-bye

Produkcija:

Menart

PR TEAM: Anamarija Pančenko

Menart d.o.o. Resavska 12/I, 11000 Beograd, Srbija +381 11 2681 121 +381 63 225080 promocija@menart.rs

www.menart.rs

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

MenArt produkcija: Nova verzija “Not Dark Yet” najavljuje novi boks set Bob Dylana
Predstavnica Menarta Patricija Gašparin na DORI i nominacija za MAC nagradu

Kategorije

Izbornik