Estrada

Ekskluziva: Kada padaš – grupa Šinobusi

 

Predstavljamo novi CD novosadskog sastava Šinobusi  „Nismo nikud ni krenuli“

Dva dana u susret Svetskom danu kulture – 15. april – koji tradicionalno Novi Radio Sombor, Udruženje ’’PODIUM’’ i Granski sindikat KUM-kultura,umetnost,mediji ’’Nezavisnost’’ već po 6. put priređuju u – gradu kulture, Somboru, baš nekako sasvim simbolično dobili smo na našu adresu pravi prikladan poklon-iznenađenje, od naše prijateljice i vrle saradnice, direktorke diskorgrafske kuće Jugoton-Croatia Records sa sedištem u Beogradu, Natalije Cajić

Evo šta nam Natalija o najnovijem muzičkom izdanju najstarije disko kuće na Balkanu kratko ali jasno poručuje:

  • Tematike pesama na albumu su različite, pa „Dani su isti“ govori o periodu zatvorenosti tokom pandemije, dok druge pesme donose i „zvuke putovanja“ po Africi i Jadranu.

Prošlo je inače, pet godina od poslednjeg albuma Šinobusa „Ljubav i dalje diše“. Ovoga proleća stiže nam šesti studijski album, koji donosi bluz rok zvuk na koji smo navikli od ovog sastava.

JUGOTON – CROATIA RECORDS DOO BEOGRAD – STARI GRAD, Nušićeva 27, 11103 BEOGRAD 4:

https://jugoton.net/

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Novi Radio Sombor možete da slušate bilo gde da se u svetu nalazite, na vašem telefonu, tabletu, računari, lap topu, klkom na link:

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Lucija Šerbedžija novim singlom poručuje da je stiglo „Vrijeme za istine“
Filip Žmaher, muzički promoter i prijatelj našeg medija, jedna od zvezda povratničkog Beogradskog proleća (petak, 29. april) izvodi novu pesmu ‘Oprosti mi’

Kategorije

Izbornik