Obrazovanje

Ekonomsko-trgovinska škola u Kuli najuspešnija srednja škola u okviru projekta ,,Energija je svuda oko nas“

 

  • Ekonomsko-trgovinska škola u Kuli dobila je posebnu plaketu kao najuspešnija srednja škola u okviru projekta ,,Energija za svuda oko nas“, za posvećenost i kvalitet u radu

Nagrađene učenice su: Anđela Ador, prvo mesto za literarni rad, Helena Pajić, prvo mesto za likovni rad i Isidora Majkić, treće mesto za likovni rad, pod mentorstvom nastavnice Olje Mirosavljev.

Ekonomsko-trgovinska škola u Kuli je višegodišnji učesnik u projektu „Energija je svuda oko nas“ u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine, Centra za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike i Fakulteta za ekonomiju i inženjerski menadžment.

Učenici Ekonomsko-trgovinske škole rado učestvuju na ovom konkursu koji se bavi aktuelnim temama iz oblasti alternativnih i obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i upravljanja otpadom, a cilj je osvešćivanje učenika i skretanje pažnje na energetske probleme kao i podrška učenicima u kreativnom razmišljanju i realizaciji ideja koje mogu doprineti boljem shvatanju problema sa kojima se planeta suočava.

Iz ove škole čestitali su učenicima na osvojenim nagradama i zahvalili su im se na tome što svoju školu čine posebnom i inspirišu sve oko sebe, a zahvalnost su izrazili i Opštini Kula za pomoć u realizaciji projekta.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Školska slava „Sveti Sava“ u Somboru obeležena svečanim priredbama
Frankofona pričaonica „L’amour à l’ère numérique“ u saradnji sa Eu info pontom Novi Sad i Francuskim institutom Novi Sad

Kategorije

Izbornik