Najnovije

Džepni audio vodič u turističkoj ponudi grada

 

  • Predstavljamo vam Džepni audio vodič na engleskom jeziku, za upoznavanje najvažnijih i najinteresantnijih lokacija u centru Sombora. Aplikacija se lako instalira, a nakon toga može se koristiti oflajn. Nastala je kroz projekat DANUrB+, u kojem je Grad Sombor – JKP „Prostor“ učestvovao kao pridruženi partner

Posetite link i skinite aklikaciju:
https://pocketguideapp.com/en/sombor

VR naočare iVR naočare u turističkoj ponudi grada-Visit Sombor

Na osnovu projekta „Amazing Amazon of Europe“, koji je deo međunarodnog projekta za uspostavljanje međunarodne biciklističke rute, Gradski muzej Sombor i Turistička organizacija grada Sombora su postali bogatiji za turistički info totem i za VR naočare sa prelepim video i foto turističkim materijalom.
Možete u prostorijama TOG Sombor da isprobate VR naočare i uživate u lepotama grada Sombora.

Takođe, na turističkim sajmovima ćete imati priliku da vidite kako to Sombor i njegova okolina izgledaju u virtuelnom svetu.

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor
(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)
accompanied by: Srdjan Acanski, B.S.

 Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Чварак фест 4. фебруара у Сивцу
Pokrajina raspisala konkurse iz oblasti javnog informisanja za ovu godinu

Kategorije

Izbornik