Ekologija

Druga regionalna Look Up konferencija ekoloških i biznis lidera

 

  • Konferencija „Look Up“, druga po redu, na temu ekologije, energetike i zaštite životne sredine, okupiće 6. i 7. decembra na Kopaoniku stručnu i poslovnu javnost iz zemlje i regiona, predstavnike Vlade Srbije, međunarodnih institucija, javnog i privatnog sektora koji će razmotriti nove trendove i izazove u ovim oblastima poslovanja, saopštavaju u Regionalnoj privrednoj komori Sombor

Skup se organizuje uz podršku Privredne komore Srbije i okupiće, očekuje se, oko 500 eksperata iz Srbije, regiona i Evropske unije koji će pokušati da daju odgovore i ponude rešenja za aktuelne probleme energetske tranzicije, očuvanja životne sredine, energetike, klimatskih promena i održive ekonomije. Učesnicima će se obratiti i ministri energetike zemalja regiona, zvaničnici evropskih institucija, predstavnici diplomatskog kora, eminentni naučnici i profesori univerziteta u Srbiji i regionu.

Paneli na konferenciji posvećeni su klimi i globalnom zagrevanju, strateškim promenama u politici životne sredine,Evropskoj energetskoj politici, Kritičnim materijalima – odgovornoj i održivoj ekonomiji, građevinskoj industriji i putnoj infrastrukturi, energetskoj infrastrukturi, innvesticijama, inovacijama i zelenoj tranziciji.

Dodatne informacije na adresi: https://www.lookupekoforum.rs/


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Klimatska akcija i srpska stvarnost – U susret COP28
Održivost u akciji: Sadnja šumskog zaštitnog pojasa u Temerinu

Kategorije

Izbornik