Sport

Domaćini superiorni na Otvorenom prvenstvu Srbije u sanda borbama

 

  • U Gradskoj hali „Mostonga“, održano je Otvoreno prvenstvo Srbije u sanda borbama, u organizaciji KBS „Galaktik“ Sombor i Kung fu vušu saveza Srbije, uz podršku Sportskog saveza grada Sombora i Grada Sombora. Više od 180 takmičara iz 18 klubova koji dolaze iz Mađarske, Bosne i Hercegovine i Srbije, pokazalo je svoje umeće u želji da dođu do najvišeg odličja i medalja

Turnir je zvanično otvorila članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva Antonija Nađ Kosanović, koja je takmičarima poželela mnogo sportskog uspeha.

  • Dobrodošli u grad sporta i na Otvoreno prvenstvo Srbije u sanda borbama. Sigurna sam da ste se dobro pripremili za ovo takmičenje i da jedva čekate da pokažete svoje znanje i umeće. Baveći se sportom vi ste izabrali zdrav i dobar način života i verujem da ćete poštovati pravila fer pleja u toku današnjih borbi. Želim vam svima puno uspeha i proglašavam ovo takmičenje otvorenim – rekla je gradska većnica Antonija Nađ Kosanović.

Sombor su predstavljala dva domaća kluba, KBS „Galaktik“, koji je osvojio devet zlatnih, sedam srebrnih i devet bronzanih medalja i KBS „Ehtreme“, sa  četiri zlatne, jednom srebrnom i četiri bronzane medalje.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Nastavlja se pobednički niz somborskih košarkaša
Dobi opravdao poverenje reprezentacije Srbije

Kategorije

Izbornik