Najnovije

Додела пакета малог гранта за избегличке породице у Панчеву и Сомбору

 

  • У оквиру деветог потпројекта Регионалног стамбеног програма је и компонента куповина сеоских кућа и набавка пакета малог гранта који укључује набавку грађевинског материјала, намештаја и електричних уређаја

У циљу што хитнијег покретања поступка јавне набавке малог гранта и анимирања потенцијалних добављача, као и у циљу успешнијег спровођењa Пројекта и решења стамбеног питања избегличких породица са простора Босне и Херцеговине и Хрватске, Јединица за управљање пројектима у јавном сектору, Комесаријат за избеглице и миграције и Град Панчево, одржаће анимацију у четвртак 14. 7. од 11 часова у просторијама Секретaријата за јавне службе и социјална питања Градске управе на II спрату.

Састанак у Сомбору одржаће се у петак 15. 7. 2022. године од 12 часова у згради Градске управе Сомбор, сала 108 на I спрату.

Састанак ће бити информативног карактера са неопходним информацијама о јавној набавци, чије се покретање очекује, а у вези набавке 14 пакета малог гранта у Панчеву и 15 пакета малог гранта у Сомбору. Мали грант укључује набавку грађевинског материјала, намештаја и електричних уређаја, а за потребе опремања сеоских домаћинства на територији ове две општине.

Овим путем позивамо све заинтересоване добављаче да присуствују састанку, а све у циљу успешне реализације поступка јавне набавке малог гранта у оквиру Регионалног стамбеног програма. Напомињемо да су донаторска средства којим се финансира Регионални стамбени програм временски ограничена и да је неопходно да будемо што ефикаснији у спровођењу Програма.

У оквиру деветог потпројекта Регионалног стамбеног програма предвиђена је и набавка малог гранта у следећим општинама – Руми, Београду, Бачкој Паланци, Инђији, Иригу, Кикинди по 15 пакета, Сремској Митровици 14 и Кули један пакет.

Програмом у Републици Србији руководи Комесаријат за избеглице и миграције као Водећа институција у сарадњи са Јединицом за управљање пројектима у јавном сектору као имплементационом јединицом Програма.

Рeгиoнaлни стамбени програм зajeднички је вишeгoдишњи прoгрaм Републике Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Хрватске, кojи имa зa циљ дa oбeзбeди трajнa стaмбeнa рeшeњa зa нajугрoжeниjе избeгличке пoрoдице у рeгиoну.

Спроводи се уз подршку ОЕБС, УНХЦР и Банке за развој Савета Европе, а финансиран је средствима Европске уније, која је и највећи донатор, Сједињених Америчких Држава, Немачке, Норвешке, Швајцарске, Италије, Данске, Турске, Луксембурга, Шпаније, Кипра, Чешке, Мађарске, Румуније и Словачке.

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor

(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)

accompanied by: Srdjan Acanski, B.Sc.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Ostalo je još 7 dana do završetka konkursa “Ja sam ODVAŽNA“
Grad Sombor na 12. Internacionalnom Dunavskom festivalu u Ulmu

Kategorije

Izbornik