Najnovije

Đaci Gimnazije „Petro Kuzmjak“ iz Ruskog Krstura prvi otkrili povratak Novaka Đokovića u Srbiju

 

  • Novak Đoković se vratio u Srbiju, a to su prvi otkrili gimnazijalci iz Ruskog Krstura! Nakon turnira u Dubaiju Novak Đoković je odlučio da se vrati u Beograd. Nagađalo se da li će otići u Španiju ili će se vratiti u Srbiju, ali sada nema nikakve dileme. Đoković se povukao sa žreba za Indijan Vels, nakon što mu je zabranjen ulazak u Sjedinjene Američke Države

Nakon marta, koji je slobodan, za Đokovića kreće najvažniji deo sezone. Na aerodromu „Nikola Tesla“ je grupa gimnazijalaca iz Ruskog Krstura srela najboljeg sportistu sveta. Impresije gimnazijalaca su bile, blago rečeno, pozitivne i, na njihovu molbu, Novak Đoković je sa zadovoljstvom pristao na zajedničku fotografiju.

  • Ono kad putuješ na prvu stručnu praksu, prvi put letiš avionom, znaš da ćeš uskoro videti more, možda i po prvi put u životu. Učiš, živiš i skupljaš iskustva i onda vidiš nekog ko je celom svetu pokazao da se vera u sebe, rad, trud i čovečnost isplate – stajalo je u objavi na Instagram stranici Gimnazije „Petro Kuzmjak“ iz Ruskog Krstura.

Izvor: portal Opštine Kula, www.kula.rs

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Gradsko udruženje penzionera Sombor svečano obeležilo 8. mart Dan žena
Štrajk zaposlenih u „Somborskim novinama“

Kategorije

Izbornik