Estrada

Darko Rundek objavio novu verziju pesme „Don Juan“ sa hvaljenog albuma „Mostovi“!

 

  • 2015. godine, Rundek Cargo Trio objavio je svoj drugi studijski album pod nazivom „Mostovi“ (Menart). Album koji je nahvalila publika i struka, u to vreme, našao se na gotovo svim top listama najboljih domaćih i regionalnih izdanja

Trio je te godine, prvi put predstavio album na rasprodatom koncertu u Tvornici kulture nakon čega je usledio niz nastupa širom regiona. Upravo je pesma „Don Juan“ bila najavni singl novog albuma. Devet godina posleDarko Rundek, pesmi dodeljuje novo ruho i predstavlja je u nešto drugačijem aranžmanu.

„Pesma „Don Juan“ je izvorno nastala kao song za istoimenu plesnu predstavu u produkciji Bitef teatra i koreografiji Maše Kolar, na originalnu muziku Rundek Cargo Trija uživo. Isabel, Duco i ja smo osetili da je pesma lepa i intrigantna i izvan konteksta predstave pa smo je snimili i objavili na albumu Mostovi, 2015.g. Sa ovom vremenskom distancom učinilo mi se da „Don Juanu“ treba nova verzija sa malo manje teatralnosti u vokalu i sa malo pitkijim aranžmanom. Nadam se da će vas dotaći. Možda zavesti?“ – rekao je Rundek.

Novu verziju pesme Don Juan možete slušati na streaming servisima:
https://bfan.link/don-juan-2024

Produkcija:


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Od žena za žene – Nela i Nika Turković u zajedničkom singlu „Mogu i sama“
Vojvođanski blues band predstavlja novi album „Pokaži da možeš“

Kategorije

Izbornik