Najnovije

Celodnevna novogodišnja žurka 31. decembra u Apatinu

 

  • Turistička organizacija opštine Apatin pripremila je zanimljiv kulturno-umetnički i zabavni program u ulici Srpskih vladara koji će 31. decembra početi od 11 časova novogodišnjim bazarom u okviru kojeg će svoje proizvode predstaviti brojni izlagači, dok od 12 časova kreće program namenjen najmlađoj publici

Direktor Turističke organizacije Apatin Nemanja Jović poručuje:

  • Dečija predstava biće organizovana u podne, a svi koji budu želeli moćiće i da se provozaju saonicama koje će vući poniji. Za naše najmlađe sugrađane smo pripremili i mala iznenađenja, te ih pozivam da sa svojim roditeljima dođu poslednjeg dana u godini na šetalište u ulici Srpskih vladara.

Od 13 časova, svojim umetničkim plesom prisutne će zabaviti Apatinske mažoretkinje, dok će od 15 časova biti upriličen rok maraton.

  • Apatinske mažoretkinje su deo gotovo svakog događaja koji organizujemo i već sada su se profilisali kao svojevrstan brend naše opštine. Ja im se ovom prilikom zahvaljujem ispred institucije koju predstavljam, kao i ispred naše opštine na saradnji. Zabavni deo programa biće od 15 časova nastavljem lokalnim izvođačima rok muzike, a nastupaće redom „Prljavi Romeo“, „Igor Gnendiger i Ena Đorđević“, „Krvava Meri“ i „Majkan“, te pozivam sve ljubitelje rok muzike da zajedno podržimo naše rokere“, rekao je Jović.
Tagovi: , , ,

Povezani članci

Pet saobraćajnih nezgoda prošle nedelje na području PU Sombor
Tribina u čast nedavno preminulog glumca Žarka Lauševića

Kategorije

Izbornik