Najnovije

Bezdan: U punom jeku radovi na uređenju Kanalske obale

 

  • Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, sa saradnicima, obišao je danas radove na uređenju Kanalske ulici u Bezdanu. U toku je asfaltiranje trotoara uz obalu, postavljanje rasvete uz trotoar, a uređuju se i obližnji sportski tereni

– Prošle godine smo krenuli sa asfaltiranjem dela ulice i tada smo dogovorili da ćemo ovaj deo Kanalske ulice dodatno oplemeniti i, ono što je mene prijatno iznenadilo, kraj je marta, a radovi su uveliko u toku. Danas se završavaju trotoari, sutra će biti gotova kompletna nova javna rasveta duž ove staze. Svakako da u narednih mesec i po do – dva očekuje nas i izgradnja teretane na otvorenom, kao i izgradnja terena za mali fudbal sa veštačkom travom. Do početka kupališne sezone završićemo i teren za odbojku, a Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu nam je odobrio sredstva i za ležaljke, nadstrešnice, kao i uređenje ovog terena. Želeli smo, kada smo govorili o tome i prošle godine, da ovaj deo Bezdana, koji predstavlja pravi biser sigurno celog Sombora, da ga oplemenimo i da ljudi ovde provode svoje slobodno vreme. Ja sam uveren da će, čim budu radovi gotovi, ovde biti puno, kako dece, tako i omladine i da će se ceo ovaj prostor maksimalno koristiti – rekao je gradonačelnik Ratković.

Gradonačelnik je istakao i da su radovi planirani u saradnji sa predstavnicima Mesne zajednice, kao i sa meštanima Bezdana.

– Kompletno smo rekonstruisali i jedan teniski teren i ono što je bitno, da sve ovo što smo radili na kanalskoj obali, smo radili zajedno sa ljudima iz Mesne zajednice i sa ljudima iz Bezdana, jer smo svi zajednički obišli ovu lokaciju, uradili situaciono rešenje sa projektantima i na osnovu toga radimo deo po deo, tako da sam uveren da za dva meseca, kada svi zajedno budemo došli na kanalsku obalu, da ćemo svi biti oduševljeni i da ćemo svi rado dolaziti ovde i provoditi svoje slobodno vreme – poručio je Ratković.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Aleksandar Vučić, predsednički kandidat SNS na predizbornoj konvenciji u Subotici: Činjenice rezultata koje ostvarujemo suštinski menjaju život građana, prema mladima obostrano poštovanje i odgovornost
Novo ime, poznato mesto: Bez šale – čekamo vas u STOP SHOP-u u Somboru

Kategorije

Izbornik