Kultura

Baletski mjuzikl “Lepotica i zver” pozorišta Una saga serbica u Somboru

 

  • U petak, 19. maja, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće održan baletski mjuzikl „Lepotica i zver“, Pozorišta „Una saga serbica“ iz Beograda, s početkom u 18 časova

Karte po ceni od 300 dinara možete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od utorka, 16. maja, kažu domaćini.

Ukratko u najavi: Prelepoj i ljupkoj Beli se udvara razmetljivi i sebični Gaston, pokušavajući da mu pobegne, Bela se izgubi. Tražeći put do svoje kuće nailazi na začarani dvorac u kome se susreće sa čudesnim svećnjakom Svetiljkom. Svetiljko pokušava da pomogne Beli da izađe iz začaranog dvorca, u tome ih spreči razjarena zver koja zarobi Belu. Kako će dalje teći priča saznajte sami gledajući predstavu.

U predstavi igraju četiri igrača i osmišljena je sa dosta akrobacija, baleta, stepa, džez baleta, folklora, hip-hop-a, savremene igre i komike.

Pozorište UNA SAGA SERBICA je baletska trupa čiji su članovi profesionalni baletski igrači: Malina Stanojković, Nataša Nenadić, Marko Mrvošević i Dragiša Drača.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Gradski muzej Sombor: Program manifestacije „Muzeji za 10 2023.“
Veče jazza – Promocija knjige Jazz face u somborskoj Biblioteci

Kategorije

Izbornik