Najnovije

Bački Monoštor vas poziva na „Sajam torti, kolača i domaćih proizvoda“

Bački Monoštor  / AcanskiS © 

  • Bački Monoštor vas poziva na deseti, jubilarni Sajam torti, kolača i domaćih proizvoda, koji će biti održan u subotu, 28. oktobra, sa početkom u 16h, u Domu kulture. Posetioci sajma imaće priliku da probaju najbolje domaće torte, kolače, pekmeze, med i proizvode od meda, a naći će se tu i kulen od divljači, ribe, domaća slanina, najbolja mlevena paprika i još mnogo toga!

Novina za ovu godinu je i deo manifestacije posvećen rakiji i vinima, te će proizvođači imati priliku da predstave i ove svoje proizvode.
Osnovni cilj organizatora manifestacije – UG „Podunav“, uz podršku grada Sombora, je promocija domaće radinosti, malih proizvođača i Monoštora kao turističke destinacije.
Buduči da Bački Monoštor predstavlja jedinstvo prirode i kulturnog nasleđa, za sve zainteresovane će u saradnji sa JP „Vojvodinašume“ biti organizovana promo šetnja šetnom stazom „Štrbac“, na sam dan organizovanja ove manifestacije. Potrebno je da svi zainteresovani za šetnju dođu na ulaz na šetnu stazu (na putu između Monoštora i Bezdana) u 13h. Nakon šetnje u predivnom jesenjem ambijentu SRP „Gornje Podunavlje“, najbolje će prijati
domaći specijaliteti.

Vidimo se na najslađem sajmu! poručuju iz UG“PODUNAV“ BAČKI MONOŠTOR

 

 

Informacije i prijave: 0638938128
UG“PODUNAV“ BAČKI MONOŠTOR,
Ivana Gorana Kovačića 34, 25272 Bački Monoštor
tel: +381 (0) 25 807 173 mob: +381 (0) 63 89 38 128
ngopodunav@gmail.com
http://skituljko.webs.com/ugpodunav.htm

 

 

 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Povezani članci

WWF: News from nature 🌿🐼
47.Beogradski Pobednik – Trofej Beograda 2023

Kategorije

Izbornik