Najnovije

Bač: Podela opreme za ekonomsko osnaživanje porodica izbeglih i raseljenih lica

 

  • Predstavnici Opštine Bač obišli su danas 8. februara domaćinstvo Elvisa Bukarice iz Bođana, a koji je učestvovao u programu za ekonomsko osnaživanje porodica izbeglih i raseljenih lica i tom prilikom mu je uručena rotaciona kosačica, koja će mu pomoći i doprineti ekonomskom osnaživanju njegove porodice

Ukupna  sredstva u iznosu od 3.600.000 RSD je za ovaj program obezbedio pokrajinski Fond za izbegla i raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu, a vrednost svakog pojedinačnog ugovora koji su korisnici potpisali je oko 300.000 RSD za nabavku opreme.

Predstavnici opštine Bač su prilikom današnjeg obilaska istakli značaj kontinuirane saradnje sa nadležnim institucijama.

  • Ovom prilikom se još jedanput u ime Opštine Bač zahvaljujemo pokrajinskoj Vladi i drugim relevantnim institucijama koje su prepoznale potrebe naših sugrađana i obezbedili nam sredstva u iznosu od 3.600.000 RSD, uz pomoć kojih je 12 porodica prošlo kroz program ekonomskog osnaživanja. To su sredstva koja će naši sugrađani koristiti za različite vidove ekonomskog osnaživanja poput otvaranja različitih zanatskih radnji, konditorsku proizvodnju, opremanje stolarskih radionica i slično – poručuju iz Opštine Bač i dodaju da Opština Bač kroz različite kako stambene tako i druge projekte, godinama unazad vodi kontinuiranu brigu o porodicama izbeglih i raseljenih lica, a tu borbu će svakako nastaviti i u narednom periodu, jer je briga o stanovnicima naše opštine od ključne važnosti.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Srednja tehnička škola ,,Mihajlo Pupin“ u Kuli dobija regionalni edukativni centar
ROMACTED II – Osnaživanja Roma na lokalnom nivou

Kategorije

Izbornik