Najnovije

Asfaltiranje ulice Pavla Vuisića u Somboru

 

  • Povoljne vremenske uslove lokalna samouprava je iskoristila za nastavak projekta asfaltiranja neasfaltiranih ulica u gradu. Tim povodom, član Gradskog veća za oblast komunalnih delatnosti i investicija Đorđe Zorić obišao je radove na asfaltiranju neasfaltirane ulice Pavla Vuisića u Somboru

Tom prilikom, gradski većnik Zorić je u prisustvu predstavnika Mesne zajednice „Gornja Varoš“, tokom obilaska gradilišta razgovarao sa izvođačima radova „Vojput“ d.o.o. Subotica o trenutnim radovima i informisao se o daljim planovima kada je ovaj projekat u pitanju.

Ulica Pavla Vujisića se nakon rešenih imovinsko-pravnih odnosa i urađene projektno-tehničke dokumentacije, kao i drugih pripremnih radnji, asfaltira u dužini od 190 metara i širine od 5 metara. Radovi su obuhvatali iskop i nasipanje sloja peska i tucanika, nakon čega je počelo i asfaltiranje.

Lokalna samouprava radi na uređenju svih ulica u gradu kako bi sugrađanima bili omogućeni funkcionalniji i bezbedniji saobraćajni uslovi. Po završetku radova u ulici nazvanoj po nezaboravnom popularnom glumcu Pavlu Vuisiću, asfaltiranje će biti urađeno i u ulici Simele Šolaje u Somboru.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

179 krivičnih dela u novembru na području PU Sombor
Statistika i tržište rada: Koliko je stvarno (ne)zaposlenih u Srbiji?

Kategorije

Izbornik