Sport

ARK Somaraton: Lepe uspomene – iz lepog Mostara

 

  • Vikend za nama obeležilo je start članova Atletsko rekrativnog kluba „Somaraton“ Sombor na šestom izdanju Mostarskog polumaratona

Naime u subotu 19. marta u organizaciji Kluba „Zdrav život – Kinezis” odžan je polumaraton u Mostaru i to na dve distance, humanitarnoj trci građana na 4 kilometra i glavnoj polumaratonskoj distanci na 21 kilometar. Učesnici su trčali preko šest gradskih mostova, pored najlepših delova grada.

Ove godine zabeležen je i rekordan broj finišera i to 694 trkača na 4 kilometra i 573 trkača na 21 kilometar. Ark Somaraton imao je četvoro predstavnika u polumaratonskoj trci. Najbolje plasirani Somborac bio je Robert Lalić sa vremenom 1 sat i 28 minuta čime je nastavio da gradi dobru formu, a rezultat je još bolji s obzirom na profil staze ove zahtevne trke.

Ovu distancu uspešno su istrčale i somaratonke Maja Bodrožić i Biljana Vezmar dok je Zoran Marković imao svoj debi u polumaratonskoj dužini.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

ARSU ‘Sledi ME’ Sombor: Naše dame i jedan džentlmen ispisali nove stranice njegovog veličanstva – polumaratona u predivnom Mostaru
Karate klub Somborac: Nastavljen više od četvrt veka trend osvajanja medalja na državnim šampionatima

Kategorije

Izbornik