Najnovije

Apatinska pivara donirala 20 alkometara Upravi saobraćajne policije

 

  •  U okviru kampanje „Kad pijem ne vozim“ Apatinska pivara donirala je 20 alkometara najnovije generacije Upravi saobraćajne policije. Beć 17. godina pivara uz podršku Ministarstva unutrašnjih poslova i Agencije za bezbednost saobraćaja uspešno sprovodi kampanju „Kad pijem ne vozim“ koja za cilj ima promovisanje odgovornog ponašanja u saobraćaju.

Tokom svih ovih godina u okviru programa sprečavanja prekomerne konzumacije alkohola Apatinska pivara uložila je preko 160.000 evra u nabavku alkometara.

Predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova zahvalili su se Apatinskoj pivari što iz godine u godinu prepoznajete napor koji saobraćajna policija ulaže u kontroli saobraćaja i što donacijama direktno doprinosite efikasnijim kontrolama na našim putevima.

“Kampanja „Kad pijem ne vozim“ je kampanja sa najdužom tradicijom u kojoj Uprava saobraćajne policije učestvuje i koristimo svaku priliku da to naglasimo. Bilo je zadovoljstvo i ove godine biti rame uz rame sa predstavnicima Apatinske pivare na brojnim festivalima na kojima se okupio veliki broj posetilaca. Uveren sam da su naše zajedničke aktivnosti uticale na naše građane da shvate značaj odgovorne konzumacije, odnosno da je neprihvatljivo upravljati vozilom nakon konzumiranja alkohola i na taj način ugroziti i sebe i druge učesnike u saobraćaju“, rekao je ovom prilikom Slaviša Lakićević, načelnik Uprave saobraćajne policije.

U okviru kampanje „Kad pijem ne vozim“ Apatinska pivara donirala je 20 alkometara najnovije generacije

On je naglasio da će Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava saobraćajne policije u narednom periodu uložiti maksimalne napore da nam putevi budu što bezbedniji, a ogroman korak ka tom cilju je da se iz saobraćaja isključi što više vozača koji upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

“Sarađujemo već 17. godina na kampanji KAD PIJEM NE VOZIM i drago nam je da smo danas domaćini baš u našoj kući u Apatinu. Izuzetno nam je važno da smo Upravi saobraćajne policije uručili još 20 alkometara najnovije generacije i nadam se da ćemo zajedničkim snagama nastaviti da doprinosimo većoj bezbednosti u saobraćaju“, rekao je ovom prilikom Igor Vukašinović, generalni direktor Apatinske pivare.

Pored donacije alkometara, prsluka, usnika MUP-u, Apatinska pivara aktivno radi na podizanju svesti potrošača i svih učesnika u saobraćaju o odgovornoj konzumaciji alkohola.

 

edit: AcanskiS © Srđan.A, 

Medijska pažnja i pratnjaNovi Radio Sombor

Povezani članci

Почеле пријаве за прикључење нелегалних објеката на комуналну инфраструктуру
Саопштење о стању безбедности у саобраћају за прошлу недељу

Kategorije

Izbornik