Najnovije

Delegacija švedskog Sindikata Lo u poseti somborskom SSSS i Gradskoj upravi

 

  • U okviru posete Savezu samostalnih sindikata grada Sombora, predstavnici Sindikata Lo iz Švedske, u četvrtak, 12. januara, sastali su se sa gradonačelnikom Sombora Antonijom Ratkovićem i njegovim stručnim saradnicima, u prostorijama Gradske uprave

Učesnici sastanka razgovarali su o modelu i načinu funkcionisanja sindikalnih organizacija ove dve zemlje, kao i izazovima sa kojima se suočavaju.

Gradonačelnik i predstavnici lokalnog sindikata ovom prilikom istakli su dobru međusobnu saradnju i zajedničko zalaganje za rešavanje pitanja koja su se do sada našla pred njima, stoji na sajtu Grada Sombora.

Na sastanku su učestovali Bengt Forsling (Bengt Forsling), Mari Samuelson (Marie Samuelsson) i Marijen Perskon (Mariann Persson), predstavnici Sindikata Lo iz Švedske, predsednik SSSV Goran Milić, stručni saradnik u SSSV Marija Grbić, predsednik SSS Grada Sombora Zoran Purić, predsednik SO Gradske uprave grada Sombora Velibor Đanić, a osim gradonačelnika Sombora Antonija Ratkovića, u ime lokalne samouprave bili su i član Gradskog veća Sava Dojić i Saša Milić iz Odseka za lokalni ekonomski razvoj.

U okviru posete Somboru gostima je u Velikoj skupštinskoj sali predstavljena i čuvena slika „Bitka kod Sente“ Ferenca Ajzenhuta.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Povezani članci

Somborci sa Verom Matović ušli u Novu godinu po julijanskom kalendaru
Novi Radio Sombor čestita Žikici Milosavljeviću rođendan

Kategorije

Izbornik