Najnovije

Javni poziv za korišćenje odmarališta u Kranjskoj Gori za ovu godinu

 

  • Ugovorom o zakupu, zakupac „MEPLAST TNT“ D.O.O. u obavezi je da vlasniku, Gradu Somboru, omogući uslugu besplatnog korišćenja Odmarališta „Pionir“ (aktuelni, zvanični naziv hotela – „Nika“), ul. Bezje br. 16, Kranjska Gora, Republika Slovenija, od ukupno 60 dana godišnje

Odmaralište „Pionir“ je turistički objekat u vlasništvu Grada Sombora i nalazi se u poznatom skijaškom centru u Republici Sloveniji.

Objekat je hostelskog tipa i raspolaže sa 50 ležaja u renoviranim sobama. Sobe su višekrevetne sa zasebnim kupatilom ili po dve sobe koje dele jedno kupatilo. Takođe, objekat poseduje zajedničku čajnu kuhinju, koja broji 20 sedećih mesta.

SMEŠTAJ/NOĆENjE U OBJEKTU „PIONIR“ JE BESPLATAN, A TRAJANjE ARANŽMANA JE 7 DANA.

TERMINI:

– OD 13.4. DO 19.4.2024.

– OD 11.5. DO 17.5.2024.

– OD 18.5. DO 24.5.2024.

– OD 25.5. DO 31.5.2024.

Cena boravišne takse za odrasle iznosi 2 € po danu, za decu od 7-18 godina 1€ po danu. Deca mlađa od 7 godina oslobođena su plaćanja.

Prevoz nije organizovan i ne postoji mogućnost nadoknade za bilo koji vid prevoza od strane JKP “PROSTOR“ Sombor, Grada Sombora ili samog zakupca.

Ishrana u sopstvenoj organizaciji – uz skladištenje i pripremanje u okviru čajne kuhinje ili nezavisno od smeštaja – po želji korisnika usluge.

Dolazak do 16 časova, isključivo na datum početka smene (naknadni dolazak nije moguć).

Pravo za prijavu imaju sve osobe sa mestom prebivališta na teritoriji Grada Sombora. Prednost pri prijavljivanju daje se organizovanim školskim grupama, sportskim klubovima, sindikalnim posetama, udruženjima čije je delovanje od interesa za Grad i slično.

Rok za podnošenje prijava je 1.4.2024. godine.

Prijave se podnose lično u prostorijama JKP „Prostor“ Sombor, Venac Radomira Putnika br. 18, kancelarija br. 9. Prilikom prijave dostaviti kopiju lične karte za svako prijavljeno punoletno lice.

Info i kontakt telefon: 025/5150093


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Objavljen Konkurs za upis studenata u I godinu Kriminalističko-policijskog univerziteta u školskoj 2024/25. godini
Na području PU Sombor izdat 731 prekršajni nalog prošle sedmice

Kategorije

Izbornik