Ekonomija

Antonio Ratković gradonačelnik Sombora obišao infrastrukturne radove u Bačkom Monoštoru

 

  • Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković, danas je zajedno sa predstavnikom Mesne zajednice „Bački Monoštor“ Daliborom Forgićem, obišao radove na asfaltiranju trotoara oko Rimokatoličke crkve svetog Petra i Pavla, prilaza Dobrovoljnog vatrogasnog društva, kao i kolskih prilaza na pomenutim lokacijama, takođe i kod mesne pijace u naseljenom mestu Bački Monoštor

Gradonačelnik je istakao kako mu je uvek drago kada dođe u Monoštor i vidi napredak koji se svakodnevno ostvaruje u interesu svih građana.

  • Ono što me izuzetno raduje je što, iz godine u godinu, Mesna zajednica pravi prioritete i uređuje svoj centar sela, te se odatle širi i ka drugim ulicama. Takođe, drago mi je što oni već danas imaju planove za narednih pet, šest godina, a očekuje nas još mnogo toga. Ono što je najbitnije za sve stanovnike Bačkog Monoštora, ali i stanovnike drugih naseljenih mesta i samog grada Sombora, je da nas tokom leta očekuje početak radova na izgradnji puta Bački Monoštor – Kupusina – istakao je gradonačelnik.

Dalibor Forgić zahvalio se lokalnoj samoupravi, na čelu sa Antoniom Ratkovićem, na trudu i zalaganju, te naveo da se ponose prethodnim, ali i trenutnim radovima koji protiču u Bačkom Monoštoru.

  • Prethodnih godina imali smo veliko zadovoljstvo da imamo dosta radova, pa su tako urađeni kolski prilazi i trotoari kod naše ambulante u selu, Mesne zajednice, Doma kulture, škole i predškolske ustanove, a sada imamo kompletnu celinu i uređen centar zahvaljujući Gradu Somboru – naglasio je Dalibor Forgić.

Ovom prilikom gradonačelnik Antonio Ratković, naveo je i buduće planove kada je reč o izgradnji puteva i renoviranju ulica u Bačkom Monoštoru, te naveo kakvi radovi još očekuju građane ovog naseljenog mesta u toku godine.

  • U narednom periodu očekujemo i raspisivanje Javne nabavke za izgradnju trotoara u Lovačkoj ulici. Stanovnici Mesne zajednice „Bački Monoštor“ izabrali su ovaj projekat na participativnom budžetiranju, a na nama, iz Gradske uprave, je da taj projekat u ovoj godini i realizujemo – zaključio je gradonačelnik Ratković.

Osim deonice puta Bački Monoštor – Kupusina, Grad Sombor će nastaviti sa ulaganjem i u drugu putnu infrastrukturu na čitavoj teritoriji Grada Sombora.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Žetva ječma u somborskom ataru
Urađen krov Mesne zajednice Selenča u Lugovu na lanjski predlog ovdašnjih žitelja

Kategorije

Izbornik