Ekonomija

2. Agrofest u Doroslovu

 

  • Treće junske subote u Dorslovu na “Svetom Bunaru” održan je drugi po redu Agrofest, koji je je i ovoga puta okupio veliki broj izalagača poljoprivredne opreme i mehanizacije, iz čitave Vojvodine njih više od četrdesetak

Agrofest je mesto gde prema rečima organizatora ali i brojnih posetilaca vlada neka domaća prijatna atmosfera, to je mesto gde dolaze prodavci poljoprivredne mehanizacije, ali i korisnici, da razmene svoja iskustva, ali i da se upoznaju sa novim trendovima u poljoprivredi. Upravo zbog svega ovoga Agrofest ima tendenciju da preraste u mnogo veće okupljanje, uvereni da će na sledećem festivalu biti još više izlagača ali i posetilaca.

Na samom festivalu prikazana su i neka inovativna rešenja ali i upotreba pojednih savremenih tehnologija u poljoprivredi, poput prskanja iz dronova i praćenja poljoprivredne mehanizacije preko satelita.

Organizator događaja je Hollo Company iz Doroslova, za učesnike Agrofesta pripremljen je i čuveni jagnjeći paprikaš, dok će na samom kraju goste zabavljati “Tropiko bend”.

AcanskiS

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Urađena autobuska stajališta na Bezdanskom putu u Somboru
JKP Vodokanal Sombor: Plansko ispiranje vodovodne mreže

Kategorije

Izbornik