Najnovije

12 saobraćajnih nezgoda prošle sedmice na području ZBU Okruga

 

  • Tokom prethodne nedelje, na području Policijske uprave u Somboru, evidentirano je 12 saobraćajnih nezgoda u kojima je 11 osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su četiri vozača, a zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i zbog nasilničke vožnje po jedan vozač

Na teritoriji Grada Sombora evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola i zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci zadržan je po jedan vozač.

Na području opštine Apatin evidentirane su dve saobraćajne nezgode. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržan je jedan vozač.

Na području opštine Odžaci evidentirane su četiri saobraćajne nezgode u kojima su tri osobe zadobile lake telesne povrede.

Na području opštine Kula evidentirane su dve saobraćajne nezgode u kojima je pet osoba zadobilo lake telesne povrede. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola zadržana su dva vozača, a zbog nasilničke vožnje jedan.

Napisano je 63 zahteva za pokretanje prekršajnog postupka i izdato 405 prekršajnih naloga.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Predstavljanje monografije o Svetonikolajevskom hramu u Sivcu
Састанак Иницијалног одбора симпозијума за обнову Лектората и Катедре македонског језика у Србији

Kategorije

Izbornik