Obrazovanje

11. Dečji likovni konkurs Forma Ideale: „Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije

 

  • Predškolci i prvaci iz čitave Srbije imaće priliku i ove godine da učestvuju na tradicionalnom 11. Dečijem konkursu kompanije Forma Ideale, pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“

Tokom protekle decenije na konkursu je učestvovalo više od 500.000 dece, koja su kreativno i inspirativno prikazivala kako treba da izgleda njihova idealna soba. I ove godine, sva deca iz predškolskih ustanova i prvih razreda osnovnih škola od 1. do 30. septembra mogu da naoštre svoje olovke i bojice, pripreme flomastere ili odaberu neku drugu likovnu tehniku i kreiraju crtež na temu „Moja idealna soba“.

Škole i predškolske ustanove mogu da se prijave za učešće putem mejla: deciji.konkurs@formaideale.rs i na telefon: 034/61-71-364, a radove će prikupljati vaspitači, odnosno učitelji i prosleđivati organizatoru konkursa.

Najtalentovaniji i predškolci, čiji crteži na temu „Moja idealna soba“ budu proglašeni najboljima, osvojiće brojne vredne nagrade:

  • I nagrada – 6x elementi za uređenje dečije sobe REBELO (po tri u obe starosne kategorije)
  • II nagrada – 8 x ležaj FANTASTICO PLUS (po 4 u obe starosne kategorije)
  • III nagrada – 12 x vreća za sedenje SOFT (po 6 u obe starosne kategorije)
  • IV nagrada – 200 svezaka Forma Ideale (po 100 u obe starosne kategorije)

Podsticanjem mašte i kreativnosti dece, Forma Ideale želi da učini prve dane predškolskog i škole što radosnijim, opuštenijim i inspirativnijim.

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium „Sve je lako kad si mlad 5“ izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Konkursu LAP za mlade za 2022. godinu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Radionica ličnog razvoja – MIJAZMI – porodično polje: Od oktobra ’22.
Svetska konferencija o osnovnim naukama i održivom razvoju

Kategorije

Izbornik