Najnovije

Zoran Rus predsednik Skupštine grada Sombora sazvao 21. zasedanje

 

Predsednik Skupštine grada Sombora Zoran Rus sazvao je za sredu, 21. decembar dvadeset prvu sednicu gradskog parlamenta. Početak je u uobičajenih 9 časova

U gro planu je usvajanje budžeta za narednu godinu. Za 2023. godinu takođe, odbornici će prihvatati i predlog odluke kadrovskog plana Gradske uprave, kao i plana rada komunalne milicije Grada Sombora.

Na dnevnom redu koji obuhvata 22 tačke je i set usvajanja predloga rešenja o davanju saglasnosti na programe poslovanja, odnosno rada svih javnih komunalnih preduzeća i javnih ustanova u oblasti društvenih delatnosti za godinu koja sledi, kao i Turističke organizacije grada Sombora i Centra za stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju.

Posebna tačka dnevnog reda je predlog za prestanak mandata vršioca dužnosti direktora i imenovanje direktora Javnog komunalnog preduzeća Prostor. Kao i uvek, sednica će biti okončana izborima i imenovanjima u kojoj je ovoga puta predviđena samo jedna tema, imenovanje Školskog odbora u Muzičkoj školi ’’Petar Konjović’’.

Kompletan dnevni red možete da pogledate u foto-slajdovima.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

 

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Dve umetničke slike Likovne grupe 76 i ove godine obogatile zbirku Grada Sombora
Grad Sombor: Uređenje atarskih puteva u Telečkoj

Kategorije

Izbornik