Kultura

Ženski razgovori uz Cecu, Vesnu i Cacija nasmejaće vas do suza

 

  • U subotu, 8. aprila, na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor sa početkom u 20 časova, gostuje predstava ŽENSKI RAZGOVORI autorski projekat Svetlane Cece Bojković, Vesne Čipčić i Milana Cacija Mihailovića, nastala po tekstovima Dušana Radovića

Ova predstava slovi za jednu od onih koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza. Reč je o komediji koju izvode troje naših vrhunskih glumaca.

  • Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E, to se meni desilo sa predstavom „Ženski razgovori“. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija.
    Vesna Čipčić

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Galeb na 72. Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine
Premijera filma MUNJE OPET na otvaranju Bioskopa

Kategorije

Izbornik