Ekonomija

Vode Vojvodine: Rešenja za odvodnjavanje od sada i preko eUprave

 

  • JVP „Vode Vojvodine“ će od sada rešenja za naknadu za odvodnjavanje svojim obveznicima slati i elektronskim putem. Ova usluga biće dostupna samo registrovanim korisnicima eUprave, dok će ostali obveznici, koji nemaju nalog na ovom portalu i dalje rešenja primati preko pošte – javljaju iz ovog javnog vodoprivrednog preduzeća

S obzirom da su rešenja za naknadu za odvodnjavanje za tekuću godinu već poslata letos, od danas će elektronskim putem početi dostava samo za fizička i pravna lica, koja su u zakupu državnog poljoprivrednog zemljišta. Već od sledeće godine će po trenutnom broju registrovanih korisnika na ovaj način naknadu za odvodnjavanje u svoje elektronsko sanduče primiti gotovo 120.000 obveznika.

Elektronska dostava pojednostaviće i ubrzati komunikaciju sa obveznicima, a preporuka je da se svi korisnici iz AP Vojvodine registruju na eUpravu kako bi automatski dobijali rešenja o utvrđenoj naknadi za odvodnjavanje. Oni koji nemaju nalog na eUpravi, a žele da im rešenja stižu elektronskim putem, mogu da se registruju na linku: https://eid.gov.rs/sr-Cyrl-RS/pocetna.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Odžaci: Radovi na pružnom prelazu prema Laliću u završnici
Svi su uživali na 9. Sajmu poslastica i domaćih proizvoda u Bačkom Monoštoru

Kategorije

Izbornik