Turizam

Uspeh somborske Turističke organizacije na Sajmu u Ljubljani

 

  • Turistička organizacija grada Sombora nastupila je na 34. Sajmu turizma “Alpe Adria” u Ljubljani, u sklopu štanda Turističke organizacije Vojvodine

Od 31. januara do 3. februara organizovan je Sajam turizma, “Alpe Adria”, koji je bio posvećen aktivnom turizmu, kampingu i promovisanju zelenog i održivog turizma.

Dan pre sajma 30. januara Turistička organizacija Vojvodine je organizovala “Vojvođansko veče”, takođe u Ljubljani, na kojem su predstavnici medija, turistički radnici, pripadnici turističke privrede i diplomate bili u prilici da degustiraju vojvođanske specijalitete.

Posetioci Sajma su imali priliku da prošetaju Somborom i njegovom okolinom u virtuelnoj šetnji sa VR naočarama, a predstavili smo, napominju u TOGS, i ponudu Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“, smeštajnu ponudu, ponudu vinskog turizma, kulturnog, seoski turizam kao i gastronomsku ponudu na našim salašima i ponudu tradicionalnih zanata Sombora. Održani su i sastanci sa partnerima na projektu dalje popularizacije biciklističkih staza Evropskog Amazona.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Veliko interesovanje za somborsku turističku destinaciju na Sajmu u Zagrebu
Sombor City Card – Ekskluzivna promocija na Sajmu turizma u Beogradu

Kategorije

Izbornik