Sport

Uroš Ilić šampion Srbije, RK Radnički među najboljima u državi U 13

 

  • U subotu, 27. maja održano je Prvenstvo Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za pionire U 13 u Somboru. Rvači „Radničkog“ iz Sombora osvojili su 4 medalje. Najuspešniji među njima bio je Uroš Ilić koji je sa 4 ubedljive pobede osvojio zlatnu medalju i postao šampion Srbije u kategoriji do 60 kg

Srebrne medalje zaslužili su Nemanja Lončarević do 54 kg i Mladen Batalo do 70 kg, koji su sa tri pobede i porazom u finalu postali viceprvaci Srbije. Bronzanu medalju osvojio je Jovan Kosovac do 44 kg koji imao tri pobede i jedan poraz. Bez medalja ostali su: Fedor Sekulić, Nemanja Nikolić, Nikola Mirković, Ištvan Šota, Miloš Ranisavljević, Arnold Šasivarević, Marko Mamula, Roland Šasivarević i Filip Lakatoš. Rvači „Radničkog“ su zauzeli ekipno 3. mesto od 26 ekipa.

Nastupajuće nedelje, 4. juna u Gradskoj hali „Mostonga“ sa početkom u 12 časova biće održano II kolo Prve rvačke lige Srbije između „Radničkog“ Sombor i „Mladosti“ iz Valjeva pa najtrofejniji somborski sportski klub poziva sve ljubitelje rvanja i sporta da dođu i uveličaju ovaj događaj.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , ,

Povezani članci

NBA zvezde sa školarcima u Novom Sadu povodom 100 godina košarke u Srbiji
1. po redu „Sombor kup 2023“ u Somboru 5. juna

Kategorije

Izbornik