Ekonomija

Urađen krov Mesne zajednice Selenča u Lugovu na lanjski predlog ovdašnjih žitelja

 

  • Član Gradskog veća zadužen za oblast finansija i privrede, Sava Dojić i predsednik Saveta mesne zajednice „Selenča“ Mihajlo Škorić, danas su obišli uspešno završene radove na rekonstrukciji krova objekta Mesna zajednice „Selenča“ u prigradsko salaškom naselju Lugovo, u okviru programa participativno budžetiranje

Ovaj projekat izglasali su građani Mesne zajednice „Selenča“ u protekloj godini, tako da su dobili novo ruho krovne konstrukcije na ovom objektu. Time je Grad obezbedio i osposobio korišćenje tog objekta u različite namene i u korist meštana prigradsko salaškog naselja Lugovo.

  • Grad Sombor je izdvojio značajna finansijska sredstva za rekonstrukciju i zamenu krova na objektu Mesne zajednice „Selenča“ u Lugovu. Ovo je bio dugogodišnji problem na koji su nam građani ukazivali. Na naše veliko zadovoljstvo kroz program participativnog budžetiranja za 2023. godinu, taj problem je saniran. Ovo je jedini objekat koji se koristi za društvene aktivnosti stanovnika, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi dečje igralište i fudbalski teren, a u okviru kojeg je i prodavnica, pa ka njemu gravitiraju, kako stanovnici Lugova, tako i stanovnici prigradsko salaških naselja Žarkovac i Čičovi. Iskoristio bih ovu priliku da se, u ime građana Lugova, kao i u moje ime, zahvalim na pomoći Gradskoj upravi grada Sombora i gradonačelniku Antoniju Ratkoviću – istakao je predsednik Saveta Mihajlo Škorić.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Antonio Ratković gradonačelnik Sombora obišao infrastrukturne radove u Bačkom Monoštoru
Postavljena teretana na otvorenom u Partizanskoj ulici u Somboru

Kategorije

Izbornik