Najnovije

U Somboru otvoren novi Pet centar

 

  • Pet centar posluje na tržištu Srbije punih 15 godina i prepoznat je po širokom asortimanu hrane i opreme za kućne ljubimce, kao i po poverenju koji je izgradio sa kupcima

Ovaj lanac prodavnica za ljubitelje kućnih ljubimaca, danas otvara svoju 18. prodavnicu u Srbiji i prvu prodavnicu u Somboru, na adresi Staparski put bb, u novom konceptu kako bi još više približio kvalitetnu ponudu i uslugu svojim vernim kupcima.

Danas svi kupci imaju priliku da ostvare fenomenalnih 20% popusta na ceo asortiman, što je idealna prilika za snabdevanje svojih ljubimaca kvalitetnom hranom, igračkama i drugim proizvodima. Povodom otvaranja svi kupci dobiće i poklon iznenađenja.

Pet centar prodavnica u Somboru nudi širok asortiman hrane i poslastica za sve ljubimce, kao i poseban deo radnje Butik, koji ima specifičan dizajn i ambijent gde ljubimci i vlasnici mogu pronaći široku ponudu aksesoara i opreme.

Kao znak zahvalnosti vernim kupcima Pet centar nudi i loyalty program uz koji kupci stiču dodatne bodove i popuste pri svakoj kupovini. Pet centar klub loyalty program može biti u formi kartice ili se preuzeti putem mobilne aplikacije i biti vam dostupan u bilo kom trenutku. Uz svaku kupovinu, kupac sakuplja bodove, koje kasnije pretvara u popust.

Pet centar je tu da obezbedi najbolje za vaše ljubimce, uz širok izbor proizvoda i usluga na jednom mestu.

Pet centar TO JE VELIKA LJUBAV


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Svečano otvoren 47. Međunarodni sajam peradarstva
Uhapšen zbog osnova sumnje da je počinio tešku krađu

Kategorije

Izbornik