Sport

У Сомбору на Градском хиподрому одржан 5. касачки дан

 

  • У организацији Коњичког клуба „Војвођанин“, уз подршку Града Сомбора, одржан је 5. касачки дан и последњи за 2023. годину. Догађај су, испред Града испратили члан Градског већа за област пољопривреде, Јован Кеча и члан Градског већа за област руралног развоја, Срђан Савић

Подељени у седам трка, такмичари су приказали изузетно занимљиве борбе у којим је више стотина љубитеља коњичког спорта могло да ужива.

Између осталог, у трци КК „Војвођанин“, победу је однео Дејан Катанић са грлом „Bonadisea“ из штале Пољаковић Јосипа из Суботице. Изузетно занимљива борба, виђена је и у трци „Сомборски мајстори“, а као победник је изашао Владимир Прибић са грлом „Amy del Duomo“ из штале породице нашег прослављеног кошаркаша Николе Јокића „Dream Catcher“ д.о.о. Сомбор.

Победницима у својим дисциплинама, пехар је уручио председник КК „Војвођанин“, Бранислав Јокић, а поред пехара, обезбеђене су и новчане награде.

Rubrika je u okviru realizacije projekta Udruženja Podium “Uvek na licu mesta“, izdavača Novog Radio Sombora, koji se realizuje zahvaljujući sredstvima Grada Sombora na Medijskom Konkursu za 2023. godinu.

AcanskiS © 

Tagovi: , ,

Povezani članci

Карневалска атмосфера у малом граду крај Дунава, победа хуманости  пријатељства и спорта
Alida Jerković trijumfovala u Malagi

Kategorije

Izbornik