Sport

U centru pažnje sportske javnosti: 8. beach volley turnir u Somboru

 

  • Po osmi put Grad Sombor je domaćin turnira u odbojci na pesku, a publika će i ovoga leta uživati u mečevima profesionalnog i rekreativnog beach volley turnira

Poprište, već uobičajeno, u srcu grada – Trg svetog trojstva. Radove je tokom priprema terena obilazila Antonija Nađ Kosanović, članica Gradskog veća za sport, omladinu, decu i zdravstvo, izražavajući sve pohvale za vrhunsku predanost domaćina.

U ime organizatora, Miloš Aleksić, neumorni, uspešni somborski odbojkaški trener naglašava da će to i ovom prilikom biti turnir visoke klase, u obe konkurencije.

  • Dočekujemo najkvalitetnije parove iz čitave države, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji – pojašnjava Aleksić i dopunjuje: – Stižu nam u Sombor sve sami reprezentativci Srbije, olimpijci. Imaćemo što nas posebno raduje i domaće predstavnike, dodatni radkle razlog da budemo ponosni.

Profesionalni turnir je isplaniran za subotu i nedelju, 6. i 7. avgust. Mečevi će proticati i tokom dana, ali i pod reflektorima, opet – jedinstveno u Srbiji.

Od 8. do 10. avgusta isto tako, već tradicionalno zakazan je i turnir rekreativaca. Na njemu će uz domaće ekipe startovati i timovi iz inostranstva.

Termini za rekreativni turnir su od 17 do 22:30 časova, a za profesionalce, od 12 do 23 časa.

Rubrika je sastavni deo ovogodišnjeg medijskog projekta „Svi smo jedno-višejezično, vaš Novi Radio Sombor“ sufinansiranog iz budžeta Grada Sombora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Bravo za Luku: Milić, član Odbojkaškog kluba Sombor izabran u pokrajinski kamp nada ovog trofejnog sporta
Anastasija, Milica i Una uzdanice Kajak kluba Sombor obogatile vitrine sa nove 3 medalje

Kategorije

Izbornik