Najnovije

U Apatinu održan tradicionalno uspešan susret kolekcionara

 

  • Poslednje oktobarske subote u holu Osnovne škole “Žarko Zrenjanin“ u Apatinu, održan je tradicionalni susret kolekcionaraNa okupljanju tog lepog miholjskog 29. oktobra su se skupili izlagači iz Apatina ali i čitavog regiona, da kupe, razmene, prodaju……. bilo je tu starog novca, markica, ordenja, starih dokumenata……… za svačiji ukus i dušu, po nešto….

Za posetu susretu kolekcionara je vladalo veliko interesovanje, hol u OŠ “Žarko Zrenjanin“ je bio mali da primi sve zaineteresovane posetioce. Susret je kao i uvek protekao u fer i kolegijalnoj atmosferi, a za sve učesnike kao i za njihove goste bilo je obezbeđeno osveženje. Na ovom susretu imao sam priliku da izložim svoju skromnu kolekciju, ovoga puta apatinskoj publici sam se predstavio sa po dva albuma novčanica i markica /prim. aut, S. Ačanski/.

Novo druženje je zakazano već na leto u sklopu popularne manifestacije Apatinske ribarske večeri, koje će 2023. godine biti održane po 59. put.

Organizatoru, Udruženju filatelista Apatin još jednom, svaka čast.

*Ekipa Novog Radio Sombora, uvek na licu mesta, ovoga puta i kao novinari i izlagači….. /Mirjana Perić, Srđan Ačanski/

Medijska pažnja i pratnja Novi Radio Sombor

(Sva autorska prava eventualnog daljeg objavljivanja ove rubrike i njenog celovitog sadržaja postavljeno na portalu Novog Radio Sombora bez upita i dozvole bilo koje strane ili pojedinca zaštićena i zadržana svim relevantnim pravnim mehanizmima!)

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor
(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)
accompanied by: Srdjan Acanski, B.S.

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Gradski muzej Sombor: Izuzetno interesovanje građana već na samom otvaranju izložbe “Nove akvizicije 2008 – 2022“
*Jeste li znali* – 1. nastavak / Dejana Bačko svetska prvakinja u paratekvondu: ‘Nije hendikepiran onaj koji nema ruke ili noge, nego osoba koja ne želi da upotrebljava mozak’

Kategorije

Izbornik