Najnovije

U akciji usmerenoj na suzbijanju ilegalnih migracija pronađeno 668 iregularnih migranata

 

  • Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, policijskih uprava u Beogradu, Subotici, Somboru, Kikindi i Šapcu, u saradnji sa graničnom policijom i Žandarmerijom, u akciji usmerenoj na suzbijanje ilegalnih migracija, pronašli su ukupno 668 iregularnih migranata

Policijski službenici Policijske uprave za Grad Beograd, na više lokacija u gradu pronašli su ukupno 163 iregularna migranta.

Policija je na teritoriji Subotice u improvizovanim objektima na području šumskog pojasa uz granicu sa Mađarskom, kao i na području grada, pronašla 180 migranata, dok je na više lokacija u Somboru pronađeno 129 iregularnih migranata.

Policijski službenici su na više lokacija u opštini Kanjiža zatekli ukupno 60 iregularnih migranata, dok je na području Loznice, Malog Zvornika i Ljubovije pronađeno 136 iregularnih migranata.

Svi pronađeni migranti su, u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice, prevezeni u prihvatne centre gde im je obezbeđen adekvatan smeštaj.

Policija će, i u narednom periodu, sprovoditi redovne kontrole kretanja i boravka migranata kako bi bila očuvana bezbednost i sigurnost svih građana, kao i samih migranata – navodi Ministranstvo unutrašnjih poslova na svom portalu.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Početak konkursa „Oni su heroji“
Nedozvolјen prelaz državne granice i krijumčarenje lјudi

Kategorije

Izbornik