Najnovije

Tribina u Somboru Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine Srbije

 

  • U četvrtak 10. marta, u Sali hotela Crystal Lux u Somboru održana je tribina Patriotskog bloka za obnovu Kraljevine Srbije „Srcem za Srbiju“

Ovaj blok čine Pokret obnove Kraljevine Srbije, Srpski pokret Dveri i više drugih patriotskih organizacija. Prisutne su pozdravili Vladislav Živanović, predsednik Izvršnog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije i predsednik Gradskog odbora Pokreta obnove Kraljevine Srbije Sombor i Ivana Stojanović, predsednica Pokrajinskog odbora za Vojvodinu Srpskog pokreta Dveri, a na tribini su govorili Miloš Parandilović, nosilac liste za parlamentarne izbore, Žika Gojković, predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije i Boško Obradović, predsednik Srpskog pokreta Dveri i predsednički kandidat.

– Ova organizacija je u Somboru kao i u drugim mestima predstavila svoj program koji se kako je rečeno, zasniva uglavnom na insistiranju demontaže partokratskog sistema. Takođe i povratku pravih i tradicionalnih vrednosti i ono što Srbi zapravo jesu bili kroz celu svoju istoriju do 1944-45. godine.

Galerija: Stevan Žižić, TV Sombor

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Novak Đoković Fondacija srebrni partner na Milanskom maratonu
Lokalna poreska administracija grada Sombora: Počela podela rešenja građanima o porezu na imovinu za ovu godinu

Kategorije

Izbornik