Najnovije

TRAG Fondacija: Saznaj zašto lokalna zajednica treba da se pita

 

  • Trag fondacija Vas sa velikim zadovoljstvom poziva da prisustvujete online događaju koji će se održati u sredu 25.05.2022. godine u periodu od 15.00 do 16.30 časova (Zoom aplikacija)

Povod za ovaj događaj je novi konkurs na programu „Fondacija našeg kraja“ za izbor neformalnih grupa građana iz zajednica koje su zaintersovane da osnuju lokalnu fondaciju. Zahvaljujući ovom programu i radu u prethodne dve godine, Niš, Pančevo i Stara Pazova su dobile svoje nezavisne lokalne fondacije i do sada su podržale 35 inicijativa u svojim zajednicama.

Kroz program „Fondacija našeg kraja – Zajednica se pita!“ svim neformalnim grupama koje budu izabrane Trag fondacija će pružiti edukativnu, mentorsku i finansijsku podršku, kao i okvir za saradnju sa drugim fondacijama u zemlji i regionu.

Ukoliko želite da učestvujete na događaju, molimo da se prijavite putem linka https://bit.ly/SaznajZastoLokalnaZajednicaTrebaDaSePita do samog događaja a, odmah potom, dobijate i link za sam događaj.

Na događaju učestvuju:

  • Marija Mitrović, direktorka programa filantropije i partnerstava Trag fondacije;
  • Vjekoslav Vuković, savetnik za razvoj kapaciteta Trag fondacije;
  • Nikola Rajković, Lokalna fondacija Stara Pazova;
  • Predrag Mijalković, Lokalna fondacija Pančevo
  • Filip Jovanović, Lokalna fondacija Niš

Tokom ovog događaja ćete imati priliku da saznate više o tome šta su lokalne fondacije i zašto su važne za razvoj lokalnih zajednica u Srbiji i regionu, kao i da postavite pitanja na ovu temu svim učesnicima.

Više informacija o konkursu i prijavni formular pronađite na: https://www.lokalnefondacije.rs/pinovana-vest/novi-konkurs/

O Trag fondaciji:

Trag je regionalna fondacija koja deluje u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Već 23 godine podržava i podstiče građane na aktivno učešće u razvoju lokalnih zajednica u kojima žive ili posluju. Trag fondacija osnažuje ljude koji veruju da zajedničke inicijative mogu imati veliki uticaj i koji žele da budu pokretači pozitivnih promena u svojim zajednicama. Tokom prethodne dve decenije Trag fondacija je kroz brojne programe podržala više od 1.700 uspešnih projekata sa preko 15 miliona evra uloženih širom Srbije i regiona.

Media attention and coverage: Novi Radio Sombor

(All copyrights of any further publication of this section and its entire content posted on the portal of Novi Radio Sombor without the request and permission of any party or individual are protected and retained by all relevant legal mechanisms)

accompanied by: Srdjan Acanski, B.Sc.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , ,

Povezani članci

Članovi NALED-a usvojili 12 reformskih prioriteta do 2025.
Град Сомбор: Расписан јавни позив за привредне субјекте који се баве енергетском санацијом

Kategorije

Izbornik