Turizam

TOGS: Uspeh na Sajmu u Ljubljani, popularnost turističkih tura

 

Sajam turizma u Ljubljani

  • Turistička organizacija grada Sombora nastupila je na 33. Sajmu turizma “Alpe Adria” u Ljubljani u sklopu štanda Turističke organizacije Vojvodine.

Od 15. do 18. februara organizovan je 33. Sajam turizma “Alpe Adria” u Ljubljani , a glavni cilj je bila promocija zelenog i aktivnog turizma.

Dan uoči sajma 14. februara Turistička organizacija Vojvodine je organizovala “Vojvođansko veče” takođe u Ljubljani, na kojem su predstavnici medija, turistički radnici i pripadnici turističke privrede bili u prilici da degustiraju vojvođanske specijalitete i vina somborskih vinara.

Posetioci sajma su imali priliku da prošetaju Somborom i njegovom okolinom u virtuelnoj šetnji sa VR naočarama, da se prisete vojničkih dana provedenih u Somboru, a TOGS je predstavio i ponudu Specijalnog rezervata prirode „Gornje Podunavlje“, smeštajnu ponudu, ponudu vinskog turizma, kulturnog, kao i gastronomsku ponudu na ovdašnjim salašima i ponudu starih zanata Sombora.

Promotivne turističke ture za Dan grada Sombora

  • Pod pokroviteljstvom Grada Sombora Turistička organizacija grada Sombora organizovala je promotivne turističke ture – obilazak gradskog jezgra Sombora i upoznavanje sa najpoznatijim znamenitostima, pod nazivom „Grljenje gradskoj jezgra“, u petak i u subotu, 17. i 18. februara

Turistički obilazak je organizovan u sklopu manifestacije „Dan grada Sombora“, u čast 17. februara, dana kada je Sombor stekao status slobodnog i kraljevskog grada.

Turistički obilazak obuhvatao je promotivne ture po Vencu i unutar gradskog jezgra uz stručno vođenje od strane Milana Stepanovića i vožnju fijakerom, kao i posetu slici „Bitka kod Sente“ uz priču Ljubice Bačić, u više termina u petak 17. feburara i sutradan.

Zabeležena je velika zainteresovanost za turističke ture, kao i za celokupnu turističku ponudu grada i okoline.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , ,

Povezani članci

Promotivne turističke ture za Dan grada Sombora
Uspeh TOG Sombor na 44. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Kategorije

Izbornik