Najnovije

Teku radovi na rekonstrukciji ambulanti u Kolutu i Bačkom Bregu

 

U toku su radovi na uređenju ambulanti Doma zdravlja „Dr Đorđe Lazić“ u Kolutu i Bačkom Bregu. Tim povodom, radove su obišli članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović, član Gradskog veća za oblast finansija i privrede Sava Dojić i načelnica Gradske uprave Jelena Velebit, u prisustvu narodne poslanice i direktorice Doma zdravlja „Dr Đorđe Lazić“ Emeše Uri

Kada je reč o radovima u Kolutu, postavljena je nova PVC stolarija, zamenjeni su oluci, a trenutno se kreči unutrašnjost objekta i uređuje dvorišna fasada. U ambulanti u Bačkog Bregu, radovi podrazumevaju krečenje unutrašnjih prostorija i postavljanje potpuno nove elektroinstalacije.

Osim ovih, u narednim danima će početi i radovi na uređenju ambulanti u Kljajićevu i Bezdanu. U Kljajićevu će biti rekonstruisana fasada, dok će u Bezdanu biti zamenjeni prozori.

Kao i prethodnih godina, lokalna samouprava nastavlja sa uređenjem seoskih ambulanti, kako bi sugrađani i medicinsko osoblje imali što bolje uslove, kako za zdravstvene preglede, tako i za rad.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , , , ,

Povezani članci

Ноћ књиге градске библиотеке : Додај свету мало боје Индија и Непал са Моником
Policijska uprava Sombor: Rasvetlјena serija teških krađa i krađa

Kategorije

Izbornik