Ekonomija

Teku radovi na rehabilitaciji državnog puta od Bača do Odžaka

 

  • U toku su radovi na rehabilitaciji državnog puta I B reda Broj 12 na deonici od Bača do Odžaka u dužini od oko 14 kilometara. Trenutno se izvode radovi na teritoriji opštine Odžaci u naseljenom mestu Deronje

Radove su obišli predsednik opštine Odžaci Goran Nikolić i pomoćnik predsednika Igor Praća, koji su se na terenu uverili u kvalitet radova koji se trenutno izvode, kako bi stanovnici Deronja, ali i svi koji saobraćaju navedenom deonicom u narednom periodu imali znatno bolje uslove u saobraćaju.

Ovi radovi su nastavak ulaganja Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Javnog preduzeća Putevi Srbije u rehabilitaciju državnih puteva, kroz opštinu Odžaci, jer je tokom prethodne godine rekonstruisano oko 25 kilometara puteva u ovoj opštini i na ovaj način se stvaraju znatno bolji i bezbedniji uslovi za odvijanje saobraćaja.

Ekipe preduzeća Vojvodinaput-Bačkaput ovih dana asfaltiraju deonice od Bača do centra Deronja, prethodno su izvođeni radovi na skidanju postojećeg asfalta koji je bio značajno oštećen i u lošem stanju, da bi se nakon sanacije oštećenja postavio noseći sloj asfalta. Isto tako, po završetku asfaltiranja habajućim slojem asfalta, predviđeni su radovi na izradi bankina i uređenju kanala za odvod atmosferskih padavina. Radovi se nastavljaju rehabilitacijom deonice od centra Deronja prema Odžacima, gde su već započeti radovi na denivelaciji bankina, kao priprema za naredne faze rehabilitacije kolovozne konstrukcije.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

Tagovi: , , , , , , , , ,

Povezani članci

Poljoprivrednici u Ruskom Krsturu sproveli akciju uređenja atarskih puteva
U slici i reči: JKP Prostor Sombor uređuje naseljena mesta

Kategorije

Izbornik