Sport

Tehnička škola u Apatinu domaćin Regionalne sportske domijade

 

  • Nakon što je dve godine zaredom bila domaćini „kulturne“ domijade, ove godine je Tehničkoj školi sa domom učenika u Apatinu pripala čast da bude domaćin 27. Regionalne sportske domijade. Najbolji sportisti iz 13 učeničkih domova u Vojvodini, takmičiće se u 6 disciplina

Oko 470 učenca i učenika iz regiona okupiće se u Apatinu, a otvaranje igara je planirano u subotu, 13. aprila u 9 časova u Tehničkoj školi sa domom učenika, gde se oko 18 časova očekuje i proglašenje najuspešnijih. Srednjoškolke i srednjoškolci 13 domova iz regiona nadmetaće se u malom fudbalu, košarci, odbojci, stonom tenisu, šahu i streljaštvu.

Muške ekipe će fubal igrati u hali OŠ „Mladost“ u Prigrevici, dok će devojke igrati fudbal u hali OŠ „Ivan Goran Kovačić“ u Sonti, košarkaši i košarkašice će svoje mečeve odigrati u hali „Rade Ratko Vejin“ OŠ „Žarko Zrenjanin“ u Apatinu, dok će odbojku oba pola igrati u Tehničkoj školi sa domom učenika, gde će snage i umeća odmeriti i u stonom tenisu i šahu. Takmičenje u streljaštvu protećiće u streljani u Somboru.

Program, raspored i satnicu takmičenja 27. Regionalne sportske domijade možete pogledati OVDE, te ukoliko ste u prilici i da posetite događaje.


 

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , ,

Povezani članci

Nove titule i medalje za Rvački klub Radnički Sombor
Kajakaški klub „Dunav“ Bezdan poziva na međunarodnu regatu

Kategorije

Izbornik