Sport

Talenti somborskog RK Radnički uspešni na međunarodnoj sceni

 

  • Prošlog vikenda u Beogradu održana su dva Kupa Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom, koji su ujedno bili međunarodnog karaktera

U subotu, 18. februara održan je Kup Srbije za takmičare i takmičarke do 20 godina na kojem su učestvovali i rvači „Radničkog“ iz Sombora. Najbliži do medalje bio je Milan Tolić do 60 kg koji je u borbi za bronzu izgubio i osvojio 5. mesto. Na takmičenju su učestvovali Srećko Malbaša i Mihajlo Stričević. U konkurenciji devojaka do 20 godina Nađa Liščević u kategoriji do 50 kg osvaja bronzanu medalju.

Sledećeg dana, održan je Kup Srbije za kadete. Rvači „Radničkog“ su nastupili sa 5 takmičara i toliko medalja osvojili. Kod dečaka srebrne medalje osvojili su Milan Kosovac do 45 kg i Srećko Malbaša do 51 kg. Bronzane medalje osvojili su Kristian Dobi do 48 kg i Srđan Todorović do 80 kg. U ekipnom plasmanu ekipa „Radničkog“ zauzela je 4. mesto iza Moldavije, Partizana iz Beograda i ekipe iz Grčke, odnosno osvojila je ekipno 2. mesto kao domaća ekipa. u takmičenju devojaka do 17 godina srebrnu medalju osvojila je Nađa Liščević do 49 kg.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , , , , , ,

Povezani članci

Somborski Stonsi po očekivanju u vrhu: Na deobi 3. mesta u najvišem rangu
Startovao 24. ciklus Budi zdrava – vežbaj sa nama u Somboru

Kategorije

Izbornik