Потсетување за новите генерации со верување дека ќе продолжи: СРМА – Активни културни размени Србија Македонија

Višejezično
  Вести на денот – Novosti dana Bо организација на Здружението на Македонците од Западнобачкиот округ со седиште во Сомбор, ПЕЛА и Македонскиот издавачки центар од Панчево НИУМИЦ, а со…
Izbornik