Najnovije

Sremski Karlovci: Obuka za psihologe/škinje

 

  • U periodu od 26-29. marta u Sremskim Karlovcima, u Ekološkom centru Radulovački, održana je obuka za psihologe/škinje: „Unapređenje mentalnog zdravlja mladih kroz principe omladinskog rada“, u organizaciji NAPOR-Nacionalna Asocijacija Praktičara/-ki Omladinskog Rada, a u saradnji sa Društvom psihologa Srbije

Okupili su se psiholozi iz različitih krajeva Srbije, koji rade sa mladima u različitim oblastima (škole, organizacije, kancelarije za mlade, centri za socijalni rad…) i razmenili iskustva u radu, upoznali se sa principima omladinskog rada i naučili mnogo toga u oblasti rada sa mladima.

Somborske predstavnice su bile Saša Stojšić, psihološkinja i psihoterapeutkinja iz Centra za individualni razvoj i unapređenje društva-PSIHOZON i Jelena Lečić, psihološkinja iz ŠOSO „Vuk Karadžić“. Voditeljke obuke su bile psihološkinje i omladinske radnice, Ivana Volf i Dejani Baltes, a organizatorka obuke Marijana Jović/NAPOR.

Sremski Karlovci sa svim znamenitostima i zanimljivostima, a pre svega ljudima, pokazali su se kao veoma dobri domaćini, tako da ostaje kao mesto kome ćemo se rado vraćati, ističu somborske učesnice.


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor       

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta KeepOne Radio

https://www.omiljeniradio.com/index.php/radio-uzivo-online-srbija/1130-novi-radio-sombor-uzivo-online.html*

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio svih svih država regiona i dijaspora Omiljeni radio

Tagovi: , , , , ,

Povezani članci

Održan radni sastanak sa predstavnicima UNHCR-a
Za nezavisnost rada sudstva presudan je bolji materijalni položaj

Kategorije

Izbornik