Sport

Srebro i dve bronze za karatiste „Dušana“ na Kupu Srbije u Čačku

 

  • U subotu 25. novembra u Čačku (Sportska hala „Mladost“ Atenica) u organizaciji Karate federacije Srbije je održan Kup Srbije za poletarce, pionire i nade u katama. Od troje takmičara Karate kluba „Dusan Staničkov“ Sombor, koji su se sa Kupa Vojvodine plasirali na ovo važno takmičenje, osvojene su 3 medalje (1 srebro i 2 bronze) pojedinačno u katama

Vicešampion u pojedinačnoj konkurenciji u katama postao je MILAN RADMILOVIĆ MIĆKO koji je u konkurenciji pionira 2013. godište u klasi D osvojio 2. mesto i SREBRNU medalju, dok je DUŠAN KUBATOV u konkurenciji pionira 2013. godište u klasi E pojedinačno u katama osvojio 3. mesto i BRONZANU medalju.

U konkurenciji nada 2011. godište JOVANA GOLUBOVIĆ osvaja 3. mesto i BRONZANU medalju.

Posle kata sledio je nastup naših borbaša MILANA RADMILOVIĆA MIĆKA i DUŠANA KUBATOVA.

  • Mićko je nastupao u konkurenciji pionira 2013. godište do 35 kg. U veoma jakoj konkurenciji nastupilo je 22 takmičara, naš Mićko je ostvario 2 pobede i gubi u borbi za polufinale i tako zauzima visoko 5. mesto. Dušan je nastupio u konkurenciji pionira 2013. godište do 45 kg. Dule kao i Mićko u izuzetno jakoj konkurenciji zauzima takođe visoko 5. mesto na KUP-u Srbije – informiše trener Borislav Lakićević i izjavljuje: – Veoma smo zadovoljni rezultatima naših takmičara u katama, što se borbi tiče moramo napomenuti da smo izuzetno zadovoljni nastupom i osvojenim visokim petim mesto s obzirom da sportsku borbu treniraju tek 2 meseca.

Galerija:


Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

Tagovi: , , , , , , , ,

Povezani članci

Rvači somborskog Radničkog treći u Prvoj ligi Srbije
Dve bronze za KK Somborac sa Kupa Srbije u Čačku

Kategorije

Izbornik