Sport

Sportske vesti Karate kluba Ravangrad Sombor – Seniorsko prvenstvo Vojvodine, Prvenstvo Bačke

 

Seniorsko prvenstvo Vojvodine

  • U organizaciji Karate saveza Vojvodine i Karate kluba Mladost, Novo Miloševo, održano je seniorsko Prvenstvo Vojvodine, 27. februara u Sportskoj hali u Novom Bečeju. Takmičenje je proteklo u katama i sportskim borbama, po pravilima WKF

Karate klub Ravangrad je imao dvoje takmičara koji su predstavljali Sombor. Valentina Ostrogonac, u konkurenciji seniorki do 50kg, osvojilla je 2. mesto. Vukašin Vuković, senior, -75kg, radio je repasaž za medalju i nažalost, izgubio i zauzeo 5. mesto.

– Pošto se radi o takmičarima koji su ulazna godina za seniore (18 godina), u narednim godinama će pokazati kvalitet u seniorskoj konkurenciji – kaže sportska direktorka kluba Vera Vuković.

Prvenstvo Bačke

Prethodno, u organizaciji Karate saveza Vojvodine i Karate kluba Front, Stara Pazova, održano je 20. februara u Sportskoj hali Park tom gradu, Prvenstvo Bačke za decu do 14 godina (poletarci, pioniri i nade), u sportskim borbama i katama, po pravilima WKF.

Svi osvajači medalja su stekli uslov za prvenstvo Vojvodine, 13. marta u Inđiji. Somborski Ravangrad je ostvario sledeće rezultate: Irina Sabljić, 2009. godište, borbe, -54kg, 3. mesto, Anđela Vilhelm, 2013, kate, 2. mesto, Kristian Kovačević, 2009, kate, 2. mesto, Andor Novak, 2012, kate, 3. mesto.

Medijska pažnja i pratnja: Novi Radio Sombor

http://keepone.net/radio/k138251/novi-radio-sombor *

*Novi Radio Sombor na vodećoj platformi radio stanica svih država sveta

Tagovi: , , ,

Povezani članci

Dva srebra i bronza za takmičare somborskog RAVANGRADA na Školskom prvenstvu Vojvodine
Sportski savez grada Sombora: Besplatna rekreacija u vodi

Kategorije

Izbornik